Over Roderick Göttgens

  • 1-DSC01089

  • Ik ben een energiek, enthousiast, gedreven en gepassioneerd interim CIO / IT programma manager.

    Gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van “het fundament voor business executie”, creëer ik de basis voor elke Digital Business Transformation reis. Hierdoor  krijgt ICT die strategisch toegevoegde waarde dat wordt gezocht: Transforming IT into Business, adding Value together! De ultieme Business-IT Alignment!

    Ik heb een enorme drive en passie om te verbinden. Ik geloof niet alleen in wat ik doe, maar ik adem dat ook uit. Met een hoog energieniveau en met veel enthousiasme, probeer ik die drive en passie over te brengen om gezamenlijk het beoogde resultaat te bereiken. Ik combineer strategisch IT inzicht met concepting en de nodige creativiteit om de verbinding vorm te geven. Dat merk je niet alleen, dat voel je ook!

    Specialismen: Digitale Transformatie, Digital Business Transformation, Business-IT Alignment, (business) meerwaarde creëren met IT, interim CIO, Chief Digital Officer (CDO), Programma Management, (Internationale) Transitie Management, Implementatie, organisatorische veranderingen, communicatie, proces optimalisatie, workshops, transformatie management, Enterprise Architectur, digital transformation